Meteoroloji'den O İllere Fırtına ve Şiddetli Yağmur Uyarısı Geldi-İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nden yapılan son dakika açıklamalarında , ülke genelinde yağmur beklendiğine yer verilirken , bazı bölgelerde de fırtınanın etkili olacağına yer verildi.

Meteoroloji'den O İllere Fırtına ve Şiddetli Yağmur Uyarısı Geldi-İşte Hava Durumu

Son dakika haberi: MGM 'den bazı iller için fırtına uyarısı geldi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan son dakiak açıklamasında,  bugün öğle saatlerinden sonra Antalya 'nın batı kesimlerinde kuvvetlenecek rüzgarın, doğu ve güneydoğudan kuvvetli, zaman zaman saatteki hızı 90 kilometreye kadar ulaşabilecek fırtına şeklinde esmesinin beklendiğine yer verildi. 

PERŞEMBE SABAH ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Akşam ve gece saatlerinde Kaş ile Finike arasında bulunan kıyı şeridinde ise fırtınanın saatteki hızının yer yer 100 kilometrenin üzerine çıkabileceğinin belirtildiği açıklamada rüzgarın, perşembe günü sabah etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

HORTUMLAR 2 HAFTA ÖNCE HAYATI FELÇ ETMİŞTİ

Yaklaşık 2 hafta önce üst üste  hortumların yaşandığı Antalya 'da fırtına nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenme gibi olumsuzluklara karşı ilgililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU

Meteoroloji 'den yapılan son dakika açıklamasında , 5 günlük hava durumu şu şekilde verildi: