Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı: İşte Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 'nden bazı iller için kuvvetli yağış uyarısı geldi. İşte ülke genelinde hava durumu ve ülke geneli hava durumu.

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış Uyarısı: İşte Hava Durumu

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü 'ndan bir son dakika açıklaması geldi.

MGM  tarafından yapılan açıklamada Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Siirt illeri için yarın kuvvetli yağış beklendiği ve bu şehirlerde yaşayan vatandaşların dikkatli olması uyarısında bulundu.

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, yarın Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görülecek olan sağanak yağışların Diyarbakır, Şırnak, Şanlıurfa, Mardin, Batman ve Siirt çevresinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiği belirtildi.

ANİ SEL , SU BASKINI, YILDIRIM VE DOLU UYARISI

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi vatandaşlara, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulundu.

Batı Akdeniz'de (20.04.2019 Cumartesi) sabah ilk saatlerden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75km/sa) fırtına bekleniyor. Fırtına Pazar günü (21.04.2019) öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek.

İŞTE ÜLKE GENELİNDE HAVA DURUMU

kamubulteni.com  | Ankara