Meteoroloji Bayramda Hava Durumu Tahmin Raporunu Paylaştı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasındaki hava durumu tahmin raporunu paylaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 5 günlük rapora göre; Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü yurdun batı kesiminde sıcak hava hakim olurken doğu kesiminde ise yağışlar etkili olacak.

Meteoroloji Bayramda Hava Durumu Tahmin Raporunu Paylaştı

28 NİSAN HAVA TAHMİNİ

28 Nisan günü için hava durumu tahmin raporunda Perşembe günü Doğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz'in doğu bölgelerinde ve İç Anadolu 'nun kuzey kesimlerinde, güney ile iç kesimlerinde şiddetli yağmur beklendiği görüldü. Gök gürültülü yağış etkisini birçok ilde hissettirecek.

29 NİSAN CUMA HAVA TAHMİNİ

29 Nisan Cuma günü için yayınlanan hava durumu tahmin raporunda İç kesimlerdeki şehirlerde yağmurun  sağanak şeklinde   etkisini hissettireceği görüldü. Doğu Anadolu ile Güney Doğu Anadolu2da bazı illerde ve Karadeniz'in doğu kesimleri ile orta kesimlerinde beklenen yağışlar şu şekilde:

30 NİSAN CUMARTESİ HAVA TAHMİNİ

30 Nisan 2022 için hava durumu tahmin raporunda yağışların ülke geneline yayılacağı görüldü. Ege Bölgesi ile Akdeniz'in batı kesimleri ve Trakya Bölgesi'nde yağış beklenilmiyor. Diğer illerin hepsinde şiddetli yağmur, gök gürültülü yağmur bekleniyor. 

1 MAYIS PAZAR ARİFE GÜNÜ HAVA TAHMİNİ

1 Mayıs  Arife gününde yine ülke genelinde yağış bekleniyor. Sadece Trakya, Marmara, Ege ve Akdeniz'in batı kesimlerinde yağışlı hava beklenilmiyor. 

2 MAYIS PAZARTESİ BAYRAMI'N 1. GÜNÜ HAVA TAHMİNİ
Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de ülke genelinde birçok şehirde şiddetli yağış görülecek. Yayımlanan hava tahmin raporuna göre Karadeniz'in doğu kesimlerinde, Doğu Anadolu Bölgesinde, Akdeniz'de , İç Anadolu'nun iç ve güney ile batı kesimlerimde kuvvetli yağışlar bekleniyor.