Kışlıkları Çıkarın! Sıcaklıklar Düşüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerini kamuoyu ile paylaştı. Buna göre hafta sonu etkili olan sıcak hava yerini yağışlı ve serin bir havaya bırakacak. Haftanın başında sıcaklıkların mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor.

Kışlıkları Çıkarın! Sıcaklıklar Düşüyor

Türkiye genelinde iki gündür etkisini devam ettiren çöl sıcaklıklarının yerine serin bir hava gelecek. Bununla beraber hava sıcaklıklarının ortalama 7 derece kadar düşmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamalarına göre;

Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Batı Karadeniz kıyıları ile İç Anadolu'nun kuzeyi ve orta Toroslar çevrelerinin gök gürültülü sağanak yağışlı ve yerel sağanak yağışlı; diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


Hava sıcaklıklarının bugün Marmara, İç Anadolu, Ege, Karadeniz bölgelerinde hissedilir derecede düşeceği, değişiklik olmayan diğer yerlerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.