Haftasonu Planı Yapanların Dikkatine! Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika hava durumu tahminleri paylaşıldı. Buna göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü İzmir, Ankara ve İstanbul dahil pek çok kente sağanak yağışların olacağını bildirdi. Yayınlanan 5 günlük hava tahmini raporuna baktığımızda 14 Ekim cuma gününden itibaren başlamak suretiyle yurdun büyük bir bölümünde yağışlı hava etkisini hissettirecek. İşte karşınızda son hava durumu raporuna detayları ve çok daha fazlası haberimizde...

Haftasonu Planı Yapanların Dikkatine! Meteoroloji Uyardı

Haftasonu Planı Yapanların Dikkatine

Son dakika hava durumu haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava durumu tahmini kamuoyu ile paylaştı. Buna göre İstanbul, 15 Ekim Cumartesi günü de itibaren yağışlı havaalanının etkisine girecek.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere baktığımızda Türkiye genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara Bölgesi'nin güneyi ile Kuzey Ege, Batı Akdeniz, doğu ve batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu Bölgesi ile Mersin, Osmaniye, Hatay, Adana kıyıları; Eskişehir, Konya, Siirt ve Batman çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı bir şekilde geçeceği tahmin ediliyor.

Bu gece ve yarın sabah yani 14 Ekim saatlerinde Marmara Bölgesi'nin güneydoğusu ile Batı ve Orta Karadeniz bölümlerinin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadiseleri bekleniyor.