‘Canavar Geliyor’ Hazırlığınızı Yapın Her Yer Bembeyaz Olacak

Tarihinin en kurak kışlarından birini yaşayan Türkiye için sevindiren kar haberi geldi. Doğudan, ‘canavar’ denilen karlı sistemin etkili olabileceği belirtildi.

‘Canavar Geliyor’ Hazırlığınızı Yapın Her Yer Bembeyaz Olacak

Türkiye yağışlı havaya hasretken uzmanlardan titretecek bir açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Pazar günü 22 ilde, Pazartesi günü ise 28 ilde kar yağının yaşanmasının beklendiğini belirtmişti. Konu ile ilgili önemli bir açıklamada Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’den geldi.

Doğudan ‘Canavar’ Gelebilir

Büyük bir karlı sistemin arifesinde olduğumuzu belirten Ökten Şubatta doğudan ‘Canavar’ olarak nitelendirilen şiddetli kar yağışının gelebileceğini belitti. Bunun için şartların olgunlaşmaya başladığını belirten Uzman isim, “Kar sinyalleri çok artı” diyerek yağacak karın haberini verdi.

Ay Sonuna Dikkat

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, az önce yaptığı açıklama ile de önemli bir uyarıda bulundu. “Büyük bir karlı sistemin arifesindeyiz” diyerek açıklamasına başlayan Ökten, “Ve bu sadece öncü. Gerçek kış başlıyor. Atkı, bere ve eldivenlerinizi hazır tutun. Ay sonu çetin kış koşulları görülebilir” diyerek uyarılarda bulundu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /