Son Dakika... Selahattin Demirtaş'ın Sağlık Durumu Hakkında HDP'den Açıklama

Son dakika haberi: Selahattin Demirtaş 'ın sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması geldi. Açıklamada Demirtaş 'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Son Dakika... Selahattin Demirtaş'ın Sağlık Durumu Hakkında HDP'den Açıklama

Selahattin Demirtaş 'ın durumu açıklandı.

Gece saatlerinde bir son dakika haberi geldi ve Selahattin Demirtaş 'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Geçtiğimiz hafta rahatsızlanan ve hastaneye götürülen Demirtaş 'ın yeniden hastaneye götürüldüğü açıklandı.

GÖĞSÜNDE SANCI VE NEFES DARLIĞI

Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi 'nde tutuklu olarak bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, göğsünde sancı ve nefes darlığı iddiasıyla bir hafta aradan sonra yeniden Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Hastanedeki işlemlerinin ardından Demirtaş yeniden cezaevine götürüldü.

HDP 'DEN AÇIKLAMA GELDİ

HDP sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Demirtaş 'ın durumunun iyi olduğuna yer verildi. Yapılan haberlerin doğru olmadığının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Demirtaş’ın bugün 17:30’da gastroenteroloji bölümünde, daha önce verilen randevu planlaması sonucu yarım kalan tetkiki yapılmış, 19:30’da cezaevine dönmüştür. Saat 20-22 arası avukatları ile görüşmüştür, genel durumu iyidir, yapılan haberler doğru değildir."

KAMUBULTENİ.COM   |ANKARA