Selahattin Demirtaş'tan ’HDP'nin Aday Kararı’ Açıklaması

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın 'HDP cumhurbaşkanı adayı çıkaracak' açıklaması sonrasında Edirne'de tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu bir açıklamada sadece 5 ay gibi kısa bir sürenin olduğunu ve bu kısa süre içerisinde çok daha büyük işlere imza atmaları gerektiğini söylemişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapmış olduğu bu açıklamalar

Selahattin Demirtaş'tan ’HDP'nin Aday Kararı’ Açıklaması

Halkların Demokratik Partisi Kars il örgütünün dördüncü olağan kongresinde kürsüye çıkan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, kendi adayları ile 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine gireceklerini belirterek yakın zaman içerisinde Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

Selahattin Demirtaş'tan Dikkat Çeken Paylaşım


HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın yapmış olduğu açıklamaların sonrasında Edirne cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.


HDP Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Paylaşımı Şöyle;


“Yarım kilo ucuz kıyma alabilmek amacıyla sabahın karanlığında kuyruğa giren, bayat ekmek almak zorunda kalan on milyonlarca insanın gelecekten umudunu kesmiş gençlerin umudu muhalefette, vebal muhalefette, sorumluluk muhalefette. Çözüm de muhalefette. Yürü HDP! Yolun açık olsun”


İfadelerini kullandı.