Yüzükleri Çıkaran Hadise-Mehmet Dinçerler Çifti Ayrılıyor Mu?

Geçtiğimiz gün konserinde Gözyaşlarımla boğulup hüngür hüngür ağlayan ünlü popçu Hadise, eşinin hediyesi olan yüzüğü uzun zamandır takmazken; kameralara yansıyan Mehmet Dinçerlerin de alyans takmadığı görüntülendi.

Yüzükleri Çıkaran Hadise-Mehmet Dinçerler Çifti Ayrılıyor Mu?


Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile büyük bir aşk yaşıyordu ve ikili, sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. İlişkilerini evlilikle tatlandıran çifte galiba nazar değdi. 

Geçtiğimiz günlerde vermiş olduğu konser esnasında gözyaşlarına boğulan Hadise ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Uzun zamandır aralarında problem olduğu konuşulan ünlü çift, son zamanlarda sergilemiş oldukları tavırlarla dedikoduların odak noktası haline geldi.


Uzun zamandır eşiyle görüntülenmeyen Hadise, Mehmet Dinçer'in 23 Ağustos tarihindeki yaş gününde de herhangi bir paylaşım yapmadı. 


Hadise Artık Yüzük Takmıyor 
Hadise, Mehmet Dinçerler ile dünya evine girdikten sonra vermiş olduğu bütün konserlerde Mehmet Dinçerlerin evlilik teklifi esnasında kendisine hediye etmiş olduğu 3 milyon TL değerindeki pırlanta yüzüğü hep takıyordu fakat ünlü popçunun son iki konserinde yüzüğünü parmağına takmaması dikkatlerden kaçmadı.


Mehmet Dinçerler’de Yüzüğü Çıkardı 
Önceki gün yeni mekanın ön açılışını gerçekleştiren Mehmet Dinçerler ise evlendikten sonra ilk defa alyansını takmadan objektiflere takıldı. Taze evlilerin bu hareketleri, bir kez daha ikili arasında var olduğu söylenen krizleri doğrular nitelikteydi. Açılışa Hadise'nin katılmaması da aynı şekilde dikkat çekti.