Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Romantik Mesaj

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde oyuncu Berk Oktay Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenmişti. Evlilikleri oldukça konuşulan çiftin düğünleri ses getirmişti.

Yıldız Çağrı Atiksoy'dan Romantik Mesaj

Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu ile olaylı bir evlilik geçirmişti. Merve Şarapçıoğlu'ndan boşanan Berk Oktay ayrıca kendisine ait bir takım özel görüntülerin basına sızması nedeniyle de eski eşine ceza davası açmıştı. 

Berk Oktay bu konuyla ilgili kendi eşine dava açmadığını, savcılığa gidip sosyal medyada kendisine ait özel görüntüleri yayınlayan kişilerin bulunmasına yönelik ihbarda bulunduğunu, bu ihbar neticesinde yapılan ıp adres sorgusunda da eşinin annesinin ıp adresine dair bulguların olduğu tespit edilmişti. Bu nedenle eşi hakkında ceza davası açılmıştı. 

Şimdi ise kötü günleri geride bırakan Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte evlendi. Yıldız Çağrı Atiksoy ise Berk Oktay'ın doğum gününde romantik bir doğum günü mesajı yayınladı. Eşinin eşsiz olduğunu, ruhunun eşi olduğunu, her gün varlığına şükrettiğini belirterek doğum gününü kutladı.