Yeni Doğum Yapan Eşinin Evli ve Bir de Sevgilisi Olduğunu Öğrendi

Bundan 3 ay önce doğum yapan ve evden kaçan karısını arayan ve eşi Gülcan G 'yi bulmak için bir televizyon programına da çıkan Mesut G. isimli kişi, şoke eden gerçekle karşılaştı.

Yeni Doğum Yapan Eşinin Evli ve Bir de Sevgilisi Olduğunu Öğrendi

Eşinin yerini tespit eden ve onun içinde olduğu apartmana giren Mesut G. isimli kişi, ikinci katta kapının önünde eşinin ayakkabısını gördü. Kapıyı çalan ve açan kişiden eşini çağırmasını isteyen Mesut G., o an acı gerçekle karşı karşıya geldi. 

Kapıyı Mesut 'a açan kişi, Gülcan G 'nin oğlunun karısı olduğunu ve bir de torunu olduğunu ona söyledi. 

Kapıya Gülcan G.'yi çağıran Mesut G., "Çocuk kimden?" diye soru sordu. Kadın ise ona şu cevabı verdi:

 "Birlikte yaşadığım sevgilim Cemil A.'dan"

Karşılaştığı gerçekle şok geçiren Mesut G. adeta yıkıldı.  Televizyon programa katılan Mesut G., hala yaşadıklarına inanamadığını söyledi.

Mesut G. 3 aylık olan çocuğu görmek istediğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Çocuk benden mi, yoksa o adamdan mı bilmiyorum" dedi. Gözyaşlarına boğulduğu sırada programı telefonla arayan Gülcan G. "Benim bir ailem var. Cemil A. benim kocam. Onun fotoğrafını kaldırın. Kendisi rahatsız oluyor. Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum da Cemil A.'dan. DNA testi yapılabilir" 

Yayına bağlanan Gülcan G.'in annesi de damadının yanında olduğunu ve başını önüne eğmemesi gerektiğini aöyleyerek "Sen benim evladımsın, başı eğilecek biri varsa o da kızımdır" dedi.

BİR DE SEVGİLİSİ VARMIŞ

Gelen birçok ihbar olduğunu ifade eden sunucu ise "Gülcan G., Mesut'la evlenene kadar Davut isimli biriyle beraberdi. Aynı zamanda hayatında şu anki sevgilisi Cemil A. da vardı" diyerek canlı yayında fotoğrafları paylaştı.

Kamubulteni.com  | Ankara