Videoya Dikkat: Danla Bilic Aleyna Tilki Öpüştü mü?

Son dakika iddiası : Danla Bilic ile Aleyna Tilki 'nin öpüştüğü iddiaları sosyal medya üzerinde bomba gibi düştü.

Videoya Dikkat: Danla Bilic Aleyna Tilki Öpüştü mü?

Aleyna ile Danla Bilic öpüştü mü?

Son dönemlerin parlayan genç ismi Aleyna Tilki ile sosyal medya üzerindne yaptığı paylaşımlarla kısa sürede adından çokça söz ettiren Danla Bilic 'in aşk yaşadığına ve öpüştüğüne  dair sosyal medya üzeirnde video olduğu ve görüntülerin olduğu iddia edildi. Bu iddialar sonrası sosyal medya ayaklandı.

Sosyal medya ğzerinde çok takipçili magagenius adlı  bir kullanıcı bu iddiayı yazınca herkes ünlü ikilinin adını aratmaya başladı.

ÇOK ESKİ BİR VİDEO

Danla Bilic 'in çok eski bir öpüşme videosu ve aslında Aleyna Tilki olmayan bir sarışın kızın fotoğrafı sosyal medyada yeniden dolaşıma sokuldu. magagenius isimli takipçiye ise eleştiri yağdı. Hesap daha sonra yaptığı açıklamada "Aleyna Tilki onu karalamaya çalışan ahlaksız insanlar hakkında dava açmış. O videodaki Aleyna değil ikisi kadar benzeyen başka biriymiş. Fotoğrafları yayınlamıyorum" dedi.,

DANLA BİLİC İLE ALEYNA TİLKİ AÇIKLAMA YAPTI MI?

Şimdi herkes Danla Bilic ve Aleyna Tilki'nin ne açıklama yapacağını merak ediyor. Tilki son paylaşımında "Kendimi öpebildiğim için çok şanslıyım" yazdı ve ünlü ismin paylaşımına yorum yağdı.

VİDEOYA DİKKAT

Kimlik avcılığı ve dolandırıcılık yapanlar ifşa videosu dedikodusuyla videoyu arayanları tuzağa düşürüyor. Sosyal medyada dolaşan videoları tıklarken iki kere düşünün ve dolandırıcılık ve virüs videoları olabileceğini unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA
Kaynak: Mynet