Uraz Kaygılaroğlu'nun Mimikleri Olay Oldu

 Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu ve Kadir Doğulu bir arkadaşlarının düğününe katılmıştı. Bu düğünde Kadir Doğulu'nun uzun ve klişe konuşmaları damat ve Uraz Kaygılaroğlu'nun mimiklerine yansımıştı. Sosyal medyada gündem olan bu gelişme Uraz Kaygılaroğlu'nun mimikleri adı altında birçok kez paylaşıldı ve tartışıldı. Çoğunluk Uraz Kaygılaroğlu'nu haklı bulup, yüzük takmada bu kadar konuşmanın ve klişe cümlelerin abes olduğunu, itici göründüğünü ve insanları sıktığını söy

Uraz Kaygılaroğlu'nun Mimikleri Olay Oldu

Sosyal medya kullanıcıları Uraz Kaygılaroğlu ve Uraz Kaygılaroğlu'nun mimiklerinin yanında yer alırken bir gelişme daha Uraz cephesinde yaşandı. Uraz Kaygılaroğlu, Kadir Doğulu'yu instagramdan takipten çıkardı. Büyük ihtimal Kadir Doğulu'nun Uraz'a kızdığı ve kavga ettiği; Uraz Kaygılaroğlu'n da Kadir Doğulu'nun gösterdiği bu tepkiye sinirlenip onu takipten çıkardığı yönünde. Yani iki arkadaşın arasını Uraz Kaygılaroğlu'nun gündeme düşen mimiklerinin bozduğu söylenebilir.


    Sosyal medya kullanıcıları Uraz Kaygılaroğlu'nun mimiklerini gayet sempatik bulurken, Kadir Doğulu'nun tepki göstermesinin saçma olduğunu düşünüyor. Kimi sosyal medya kullanıcısı ise Uraz Kaygılaroğlu'nun mimiklerinden çok damadın daha çok mimik yaptığı ve daha çok sıkılmış olduğunu düşünüyor. Tartışmaya açık bir konu. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?