Ünlü Şarkıcının Kızı Çıplak Şekilde Sahneye Çıktı

Dünyanın en büyük sanat etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Art Basel'in ABD'de gerçekleşen ayağına pop müziğin önde gelen isimlerinden Madonna'nın kızı damgasını vurdu.

Ünlü Şarkıcının Kızı Çıplak Şekilde Sahneye Çıktı

Ünlü Şarkıcının Kızı Çıplak Şekilde Sahneye Çıktı

Madonna'nın en büyük kızı Lourdes Leon, Florida'da katıldığı bir sanat etkiliğiyle sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.  23 yaşındaki genç kız, İspanya merkezli Desigual için dün gece sahne aldı. Barselona'lı performans sanatçısı Guerrero ile birlikte yarı çıplak vaziyette sahneye çıkan Leon, onlarca dansçıyla çok konuşulacak sahnelere imza attı. “Love Different 2020” (Farklı Sev 2020) isimli gösteri esnasında kadın ve erkeklerden oluşan 30 kişilik gruba dahil olan 23 yaşındaki Leon'un dans gösterisi sosyal medyanın en çok tartışılan konularından biri haline geldi.

Madonna’nın kızı sahnede sanat için soyundu, sosyal medya yıkıldı

Irk ve cinsiyet ayrımı göstermeden sevginin yayılması adına yapıldığı öne sürülen sanat gösterisinde Lourdes Leon'un hareketleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları Madonna'nın kızının , annesinin ismini kullanarak Art Basel'de sahne aldığını belirtirken, bazı kullanıcılar cesaretinden dolayı Lourdes Leon'a övgü yağdırdı.