Ünlü Şarkıcı Sibel Can’a saplantılı Hayran Şoku! Kapısına Öyle Şeyler Bıraktı Ki...

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın evinin yakınlarına çok sık olarak gelip bazı hediyeler bırakan saplantılı hayranı Sibel Can’ı tedirgin etti. Olay Sibel Can’a ait olan ve İstanbul Beykoz’da bulunan evinde meydana geldi. Ünlü şarkıcı Sibel Can’a hayranlık duyan H.A. yanında getirmiş olduğu bazı hediyeleri Sibel Can’ın kendisine teslim etmek istediğini belirtti. Çok ısrarlı davranmaya devam eden H.A. Sibel Can’ın şöforü tarafından ihbar edilerek polisler tarafından gözaltına alındı.

Ünlü Şarkıcı Sibel Can’a saplantılı Hayran Şoku! Kapısına Öyle Şeyler Bıraktı Ki...

Gözaltına alınan H.A. verdiği ifadesinde Sibel Can’a hayranlık duyduğunu, bundan dolayı yanında hediye olarak getirdiği kırmızı mum, kapüşonlu kıyafet ile takım bayrağını Sibel Can’a hediye olarak vermek istediğini söyledi. Amacının cinsel tacil olmadığını söyleyen H.A. kendisine söylenen cinsel taciz iddialarını kabul etmedi.

İhbar üzerine şüpheli H.A. hakkında Beykoz Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldı. Savcılık Sibel Can’ın ifade vermesini istedi. Şarkıcı Sibel Can saplantılı hayranı olan H.A. hakkında şikayetçi olmadı. Ünlü şarkıcı bu davadan vazgeçerek dosyanın kapanmasını istedi ve dosya kapandı.