Ünlü Sanatçı Selda Bağcan 'Kısmet Değilmiş' Diyerek Tek Pişmanlığını Açıkladı

Milyonların sevgilisi Selda Bağcan, ‘bizim mahalle’ şeklinde bahsettiği sol kesimin ‘tutucu’ olduğunu dile getirerek, “Ben gelenek ve göreneklerimizi koruyan biriyim. Hem müziğimle hem de özel hayatınla gelenekçi bir insanım” ifadelerini kullandı.

Ünlü Sanatçı Selda Bağcan 'Kısmet Değilmiş' Diyerek Tek Pişmanlığını Açıkladı

Selda Bağcan, müziği bırakma koşulunun Ajda Pekkan’ın müziği bırakması olduğunu dile getirirken, pişmanlığı için ise “keşke bir çocuğum olsaydı” ifadelerini kullandı.

Sabah Gazetesinden Tuğba Kalçık’a Röportaj Veren Selda Bağcan, Şu İfadeleri Kullandı;

“Evet, sol çevrelerden bu tanımlamayı yaptığımız vakit çok eleştiri alıyoruz. Hep bunu söylerim, Türkiye’de sol yani bizim mahallenin bir kısmı tutucudur. Ben gelenek ve göreneklerimizi koruyan biriyim. Hem müziğimle hem de özel hayatımda gelenekçi bir insanım. İşten eve, evden işe bir hayatım var. Hiçbir zaman şaşalı bir yaşam tarzım olmadı. Sahnedeki kıyafetlerim çok ünlü modacılardan giyinmeme rağmen açık saçık olmadı hiç. 1971’de ilk sahneye çıktığım vakit kıyafetlerim kapalıydı. Bizim dönemimizde kimse açık giyinmiyordu. Göbeği açık kıyafetler giyen birini hiç hatırlayamıyorum mesela. Bir tek dansözlerin göbeği açık olurdu. Sahnede göbeği açık giyinmek bize batıdan geldi. “


Müziği Bırakmayı Düşünüyor Musunuz?’ Sorusuna Şu Cevabı Verdi;

“Ajda Pekkan ile aynı jenerasyonumuz. O dönemden ikimiz kaldık sahneye çıkan. Ajda ne zaman müziği bırakırsa, ben de o zaman bırakacağım. Hatta buradan ona seslenmek istiyorum; ‘Ajda ne olur müziği bırak ki ben de bırakayım.’ O bırakmadan, ben de bırakmayacağım.”

Dedi.