Ünlü Oyuncu Mustafa Üstündağ Gözaltına Alındı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ödül töreni sonrası araçların bulunduğu otoparka gelen oyuncu Mustafa Üstündağ ve yanındaki 4 kişi bir araç arızası nedeniyle tartıştıkları ralli komitesi üyelerini darbetti. 3 kişinin yaralandığı olayda, Üstündağ ve yanındakiler gözaltına alındı.  

Ünlü Oyuncu Mustafa Üstündağ Gözaltına Alındı

Bodrum'da düzenlenen Rally Bodrum turnuvasının ödül töreninde ortalık karıştı. Kurtlar Vadisi ve diğer bir çok önemli dizi ve filmde rol alan oyuncu Mustafa Üstündağ, bir yakının ralliye katıldığını fakat henüz dönmediğini vurgulayarak nerede olduğunu sordu.

Görevliler ise aracın arızalandığını, çekiciyle aracın getirildiğini belirtirken, görevlilerle Üstündağ arasında gerilim yaşandı. Bir süre sonra arabayla 4 kişi gelirken, Üstündağ ve yanındakiler rallinin komite üyelerini darp etti. Kavga sonucunda 1 kişi ayağından silahla yaralanırken, 2 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden darbedildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürerken, oyuncu Üstündağ ile yanındaki 4 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.