Ünlü Oyuncu Cinsiyet Değişikliğinin Ardından İlk Kez Fotoğraf Paylaştı

Sinema ve dizi dünyasının son yıllarda parlayan yıldızlarından Page, cinsiyet değişiminin ardından ilk kez fotoğraf paylaştı.

Ünlü Oyuncu Cinsiyet Değişikliğinin Ardından İlk Kez Fotoğraf Paylaştı

Kanadalı ünlü oyunccu Elliot Page, cinsiyet değiştirmesinin ardından ilk defa fotoğraf paylaştı.

Page, "Kalbimin en derinlerinden teşekkür ediyorum, sevginiz ve desteğiniz en büyük hediyem" ifadelerini kullandı.  Elliot Page, ABD'de 2007 yılında gösterime giren Juno filmiyle Oscar'a aday gösterilmiş, adını dünya çapında duyurmaya başlamıştı.

Leonardo Di Caprio ile rol aldığı İnception filmiyle büyük beğeni toplayan Page, X-Men son direniş, Çizgi Ötesi gibi filmlerle de performansıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Önceki ismi Ellen Page olan oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada trans birey olduğunu söylemişti. Değişimini anlatan bir de yazı kaleme alan ünlü oyuncu, hayranlarını şaşırtan karar sonrasında sosyal medyadan ilk paylaşımını yaptı. Gözlük ve şapka taktığı görülen Elliot Page'in yüz hatlarının daha maskülen görülmesi dikkatlerden kaçmadı.

Page, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kalbimin en derinlerinden teşekkür ediyorum. Sizin sevginiz ve desteğiniz en büyük hediye. Güvende kalın. Birbirinizin yanında olun. Eğer mümkünse ‘transanta’ ve ‘translifeline’i destekleyin. 2021’de görüşmek üzere. Elliot" ifadelerini kullandı. Son olarak Netflix'in The Umbrella Academy serisi ile seyircilerin karşısına çıkan Page, 2018 yılından bu yana dansçı Emma Portner ile evli...