Turabi Koronaya Yakalandı: Exxen Survivor Cup'a Avatar Atakan Katılacak

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Turabi, koronaya yakalandığını ve çok acı çektiğini söyledi. Turabi'nin katılacağı Exxen Survivor Cup'a katılacak isim de belli oldu.

Turabi Koronaya Yakalandı: Exxen Survivor Cup'a Avatar Atakan Katılacak

Turabi koronaya yakalandı.

Survivor adlı yarışma programına 2 defa katılan ve 2'sinde de şampiyon olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada koronaya yakalandığını söyledi.

EXXEN'E KATILACAKTI

Edinilen bilgilere göre Turabi'nin Exxen adlı programa katılacağı öğrenildi.ç Survivor Cup 'a katılacak Turabi 'nin Dominik'e gitme planları yaptığı, ancak koronaya yakalanması nedeniyle gidemeyeceği öğrenildi. 

ÇOK ACI ÇEKİYORUM

Söz konusu yarışmada çekilen bir fotoğrafını paylaşan Turabi, çok acı çektiğini söyleyerek, "Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki son yapılan covid testim pozitif çıktı. Daha önce gideceğimi söylediğim yarışmaya maalesef gidemiyorum. Şimdi tedavi sürecim başladı umarım tez zamanda iyileşir tekrar sağlığıma kavuşurum. Gerçekten çok acı çekiyorum. Lütfen herkes çok dikkat etsin" dedi.

AVATAR ATAKAN KATILACAK

Gelen son dakika bilgilerine göre Survivor Cup'a Turabi'nin yerine Avatar Atakan 'ın katılacağı öğrenildi. Avatar Atakan lakaplı Çağan Atakan Arslan Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda "Herkes cepheye. Son dakika gollerini sever misiniz?" diyerek Acun Ilıcalı'yı etiketledi.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA