Survivor'a Katılacak Öykü Çelik: "Beni Çıtır Çıtır Yiyebilirler"

Öykü Çelik'ten Survivor 2021 yarışması hakkında son dakika açıklaması geldi. Çelik, yarışmacıların oldukça güçlü olduğunu söyledi.

Survivor'a Katılacak Öykü Çelik: "Beni Çıtır Çıtır Yiyebilirler"

Survivor'a katılacak Öykü Çelik'ten flaş açıklamalar.

Son dönemlerde adındna çokça bahsettiren, mini etek açıklaması ile gündemde çokça kalan ve katıldığı partilerle adından bahsettiren Öykü Çelik Survivor 2021 yarışmasına katılacak. Yorutube üğzerinden yayımlanan Masa adlı programa konuk olan Öykü Çelik, bu sene katılacağı Survivor için "Şimdi değişik bir şey denemeye karar verdim" dedi ve önemli açıklamalarda bulundu.

"OYUNCUYUM AMA..."

Survivor için hazırlıklaa başladığını söyleyerek sözlerine başlayan Çelik, "Survivor’a gidiyorsun ama sen oyuncusun. Evet oyuncuyum ama bu Survivor’a gitmek istememi değiştiremez." ifadelerini kullandı.

"EN CESARETLİLERDEN BİRİSİ BEN OLACAĞIM"

Survivor'a gitmek isteyenlerin çok olduğunu söyleyen Öykü Çelik, "O kadar çok kişi var ki bizim sektörde Survivor’a gitmek isteyen. Sanırım en cesaretlilerinden birisi ben olacağım. Ben hiçbir zaman işin sonunu hedef koyan birisi olmadım. Bir yarış olur, ben o yarışı kazanmayı hedeflerim." dedi.

"BENİ ÇITIR ÇITIR YİYEBİLİRLER"

Yarışma ve yarışmacılar hakkında da konuşan Çelik, "Sonraki yarışı kazanmayı hedeflerim. Böyle böyle gittiğimde sonlara doğru gideceğime inanıyorum yarışmada. Ama birinci olabilirim lafı çok iddialı bir şey çünkü ekipte inanılmaz güçlü insanlar var. Yani beni çıtır çıtır yiyebilirler." dedi.