Survivor 2020 Başlıyor - 3 Ünlü Belli Oldu (Sörvayvır Ne Zaman?)

Tv8 ekranlarında yayımlanacak Survivor 2020 yarışması için meraklı bekleyiş devam ediyor. Yarışmaya günler kala bir yarışmacı daha belli oldu. İlk olarak Ersin Korkut 'un yarışmaya katılacağı öğrenildi. İkinci isim olarak Arka Sokaklar dizisinde Murat Karakterini canlandıran Uğur Pektaş 'ın da Survivor 'a katılacağı öğrenildi. Son olarak Emrah 'ın oğlu Survivor 'a katılacağını söyledi.

Survivor 2020 Başlıyor - 3 Ünlü Belli Oldu (Sörvayvır Ne Zaman?)

Son dakika : Survivor 2020 'nin bir oyuncusu daha belli oldu.

2020 yılı Survivor yarışmasının başlaması büyük bir merakla bekleniyor. Her sene izlenme rekorları kıran Survivor 'ın ne zaman başlayacağı , Survivor yarışmacılarının kim olacağı araştırılmaya devam ediliyor. Peki Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yarışmasının oyuncuları kimlerdir? Hangi ünlüler yarışmaya katılacak? 

ŞUBAT AYINDA

Survivor 2020 yarışması Şubat ayında başlayacak. Yarışmacılardan 3 'ünün belli olmasının ardından önümüzdeki günlerde yarışmanın ilk bölümünün ne zaman ekranlara geleceği belli olacak. 

ERSİN KORKUT VE UĞUR PEKTAŞ İSİMLERİ BELLİ OLMUŞTU

Yarışmaya katılacak isimlerden ilki Ersin Korkut olmuştur. Çok güzel Hareketler Bunlar programında üne kavuşan ve kısa sürede adından çokça bahsettiren Ersin Korkut, Survivor 2020 'de yarışacak.

Ersin 'in yanı sıra Arka Sokaklar adlı dizide adından çokça bahsettiren Uğur Pektaş da Survivor 2020 'de boy gösterecek. 

ŞARKICI VE OYUNCU EMRAH 'IN OĞLU

Edinilen son dakika bilgilerine göre şarkıcı ve oyuncu Emrah 'ın oğlu Tayfun Erdoğan 'da Survivor 'da boy gösterecek. 

Survivor , bu yıl ünlüler ve gönüllüler konsepti ile ekranlara gelecek. 

1990 senesinde dünyaya Emrah ile Ebru Çolak 'ın oğlu olarak dünyaya gelen Tayfun Erdoğan , İstanbul 'da doğdu. 

Geçtiğimiz yıllarda evlenmek istediğini söyleyen Erdoğan, evlenme programına katılarak adından söz ettirmişti.