Skandal İç Çamaşırı Defilesi Sonrası Açıklama! Rihanna Tüm Müslümanlardan Özür Diledi

Kendi markasının iç çamaşırı defilesinde içerisinde hadis geçen bir şarkı çaldıran Rihanna, gelen tepkilerin ardından İslam aleminden özür dileyerek, yaptığının tamamiyle sorumsuzca  olduğunu söyledi.

Skandal İç Çamaşırı Defilesi Sonrası Açıklama! Rihanna Tüm Müslümanlardan Özür Diledi

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, geçtiğimiz cuma günü yeni iç çamaşırı markasının moda defilesini gerçekleştirdi. Defile sırasında içerisinde hadis geçen bir parçayı çaldıran Rihanna'ya İslam aleminden tepki yağdı.

Bunun üzerine sosyal medya hesabından bir özür metni yayınlayan şarkıcı, "Kasıtlı olmayan büyük bir hataya dikkat çektikleri için Müslümanlara teşekkür etmek istiyorum. Daha da önemlisi bu dikkatsiz hata için gerçekten çok özür diliyorum. Bir çok müslüman erkek ve kız kardeşimizi incittiğimizi anlıyorum ve inanılmaz şekilde üzgünüm. Tanrıya ya da herhangi bir dine saygısızlık yapmıyorum, bu yüzden bu şarkıyı çalmak tamamen sorumsuzcaydı. Artık böyle bir şeyin bir daha tekrarlanmayacağından emin olacağız, beni bağışlayacağınız ve anlayışınız için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.