Şeyma Subaşı'dan Korona Virüs Açıklaması: "Sevgilimle Teste Girdik"

Son dakika haberi: Şeyma Subaşı ile sevgilisi İtalyan Guido , korona virüsü testi yapılması için gözlem altına alındı.

Şeyma Subaşı'dan Korona Virüs Açıklaması: "Sevgilimle Teste Girdik"

Şeyma Subaşı ile sevgilisi korona virüs testine sokuldu.

İtalya 'dan Yunanistan 'a gelen ve buradan da Türkiye 'ye gelen Şeyma Subaşı ile İtalyan sevgilisi, önceki gün Twitter 'in gündemindeydi. Twitter 'da binlerce kişi paylaşım yaparak Şeyma Subaşı ile sevgilisine tepki gsöterdi. Korona virüs tehlikesi olduğu, bunun en çok görüldüğü ikinci ülke olan İtalya 'dan Türkiye 'ye gelen iki ismin dışarı çıkmaması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, onların dışarıda gezmesine tepki gösterdi. 

Şeyma Subaşı ise bugün bir video yayımladı ve şu ifadeleri kullandı:

SAĞLIK BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI

Şeyma Subaşı 'nın bu paylaşımından önce Sağlık Bakanlığı çoktan düğmeye basmıştı. 

Sağlık Bakanlığı iki ismi de teste soktu. Testle ilgili bir paylaşım yapan Subaşı şu ifadeleri kullandı:

"Sağlık Bakanlığı'nın korona virüs salgınını önlemek için aldığı önlemler kapsamında biz de bir akşam misafir edildik. Ülkemizin sağlığı için verdikleri mücadele ve bize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür eder tüm sağlık camiasıın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım"

Subaşı ve sevgilisi dün yurtdışından gelenlere önerilen 14 gün kuralına uymadıkları gerekçesiyle eleştirilmişti. Subaşı da dün akşam saatlerinde şu açıklamayı yapmıştı: "Guido yaklaşık 1 aydır İtalya'da bulunmadı. Beraber Courchevel'deydik. Sonrasında kendisi Tel Aviv'e geçti. 2 hafta orada karantinada kaldı. Testleri yapıldı. Ve sonra buraya uçabildi. İtalyan pasaportu taşıyor olması, İtalya'dan gelmiş olması anlamına gelmiyor."