Serdar Ortaç: "Borcunu Ödeyemediğim Banka 'Sen Koskoca Serdar Ortaçsın' Diyerek Borcumu 8 Ay Erteledi"

Serdar Ortaç'tan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Ünlü şarkıcı, borcunu ödeyemediği bir devlet bankasının borcunu 8 aylığına ertelediğini söyledi.

Serdar Ortaç: "Borcunu Ödeyemediğim Banka 'Sen Koskoca Serdar Ortaçsın' Diyerek Borcumu 8 Ay Erteledi"

Serdar Ortaç: Borcumu ödeyemediğimn banka borcumu 8 ay erteledi.

Koronavirüs pandemisinde günelrin evle stüdyo arasında mekik dokuyarak geçtiğini söyleyen Serdar Ortaç  “Eski günleri anıyoruz. Eski klipleri izleyip kıskanıyoruz. Ne güzel işler yapılıyormuş eskiden!” dedi. Müziğine gelen eleştirilere ise Serdar Ortaç, “Değerimi ölünce anlayacaklar, çok arayacaklar beni” dedi.

Çift Posta'dan Oya Çınar'a konuşan Serdar Ortaç, "Geçtiğimiz günlerde bir magazin muhabirinin “Sevgiliniz” hitabını düzeltip “Karım o benim” dediniz. “Evlilik defterini kapattım” demiştiniz. Fikriniz değişti mi?" sorusuna, "Boşandıktan sonra depresyona girdim, iki yıl sürdü. O süreçte Seçil’in karşıma çıkacağını nereden bilebilirdim. Gökten zembille indirdi Allah! Ona bakarsan 25 yaşında da “Dünyanın kralı benim” sanıyordum. Şimdi “Hiçbir şeyim” diyorum" dedi.

"Şaka yapıyorsunuz herhalde…" ifadesine Ortaç,  "Hayır, ciddiyim. Hatta Seçil bu konuda bana çok kızıyor. “Sen starsın, kendine gel” diyor. “Ne starı be!” diyorum." dedi.

Gazeteci Onur Baştürk, pandemi döneminde bir yazı yazdı, “Serdar Ortaç ve Yıldız Tilbe yalnızlığı diye bir şey var” dedi. Siz, kendinizi yalnız hissediyor musunuz?

Bence hepimiz yalnızız. Ailemizi ve birlikteliklerimizi ayrı tutarak söylüyorum. Felsefi bir yerden bakacaksak, hepimiz yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz. Yıldız örneği mesela... Yıldız hep zirvede. Liderler hep yalnızdır zaten. Babamın lafı bu. “Lidersen, yalnızlığı kabul et” der. E ben de az çok zirvedeyim sanırım.

"BANKA, "SEN SERDAR ORTAÇSIN SENİ MAHKEMEYE VERİR MİYİZ EVLAT" DİYEREK BORCUMU ERTELEDİ"

Serdar Ortaç: "Son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, “Sen Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat?” diyerek borcumu sekiz ay erteledi; özel banka olsa belki donumu alırdı"  dedi.