Selin Ciğerci, Ayda 400 Bin TL Değil Daha Fazla Kazanıyorum Dedi ve Açıkladı

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaptığı son dakika açıklamasında aylık kazancının 400 bin TL değil daha fazla olduğunu söyledi.

Selin Ciğerci, Ayda 400 Bin TL Değil Daha Fazla Kazanıyorum Dedi ve Açıkladı

Selin Ciğerci aylık ne kadar kazandığını açıkladı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bir son dakika açıklamasında bulundu. Ciğerci yaptığı açıklamada aylık kazancını açıkladı ve bu gidişle vergi rekortmeni olacağını söyledi. 

Önce sosyal medya fenomeni olarak adını geniş kitlelere duyuran , dhaa sonra kozmetik markası kurarak adındna çokça söz ettirmeye devam eden Selin Ciğerci, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kanal D ekranlarında yayımlanan 2. sayfa adlı progreama katılan Ciğerci, samimi açıklamalarda bulundu.

5 MİLYONLUK ARABA ALDI

Geçtiğimiz gün 5 milyon TL 'lik araba alan Ciğerci, adından çokça bahsettirmişti. 

"SÖYLENDİĞİ GİBİ AYLIK GELİRİM 400 BİN DEĞİL"

Programa telefonla bağlanan ve kendisi hakkında merak edilenleri cevaplayan Selin Ciğerci, aylık geliri ile ilgili gelen soruya  "Söylendiği gibi sosyal medya reklamlarından geçen ay 400.000 değil 600.00 bin TL kazandım. Haftaya da vergimi vereceğim" şeklinde cevap verdi. 

HERKES ÖRNEK ALSIN DİYE ANLATIYORUM

Kozmetik markasından oldukça iyi kazandığını söyleyen Ciğerci, "Böyle rakamları açıklamak doğru değil ama ben herkes örnek alsın diye anlatıyorum."

1 AY SONRA 1 MİLYON TL 'LİK VERGİ

"1 ay sonra 1 milyon TL'lik vergi ödeyeceğim. Siz hesap edin kaç para kazandığımı. Böyle giderse vergi rekortmeni olacağım. Bana "Oturduğun yerden para kazanıyorsun" diyorlar. Ben arı gibi çalışıyorum. Yanımda 72 kişi ekmek yiyor"