Selami Şahin,Madenci Ailelerine Yardım Sözünü Tuttu

Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma günü çok vahim bir kaza yaşandı. Bartın'ın Amasra ilçesinde Türkiye Taşkömürü Kurumu maden ocağında bir kaza oldu. Bu kazada oluşan patlama sonrası kırkbir madenci yaşamını yitirdi. Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan bu olay sonrasında sosyal medyada birçok yardım kampanyası düzenlendi. Gözü yaşlı ailelere bir haberde Selami Şahin'den geldi.

Selami Şahin,Madenci Ailelerine Yardım Sözünü Tuttu

Selami Şahin elbetteki bir canın yerini hiçbir maddi yardımın tutamayacağını belirterek, madencilerin eşlerine, çocuklarına, annelerine yardım edeceklerini duyurdu. Haluk Levent'de twitter üzerinden yardım çağrısında bulundu. Birçok devlet yetkilisi Amasra'ya ulaştı ve olay yerinde incelemelerini başlattı. Olayda bir ihmalin olup olmadığı hususu da belirtilen raporlar sonucunda görülecek.

Madencilerin çoğunun 20'li yaşların başında olduğu, kimisinin nişanlı, kimimisinin yeni evli, kiminin de küçük çocuğu olduğu da belirtildi. Bu kadar genç insanın böyle vahim bir kazada ölmesi toplumda derin bir acı ve yankı uyandırdı. Tüm bunlar neticesinde acı ailelere pek çok kişi yardım etmek istiyor.