Seda Sayan’dan Mehmet Ali Erbil’e Tecavüz Suçlaması: Sessiz Kaldığım için Geçmişim Kirli…

Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasındaki gerilim büyüyor. Mehmet Ali Erbil’in Seda Sayan ile ilgili ifadelerinin ardından Seda Sayan’dan Mehmet Ali Erbil’e yönelik tecavüz suçlaması geldi.

Seda Sayan’dan Mehmet Ali Erbil’e Tecavüz Suçlaması: Sessiz Kaldığım için Geçmişim Kirli…

Sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil’in kendisine yönelik ‘Geçmişi kirli’ şeklindeki sözlerine yanıt veren Seda Sayan, Erbil’in daha önceki evliliği esnasında bir hizmetli kıza tecavüz ettiğini ve bunun herkes tarafından bilindiğini yazdı. Bu olaya sessiz kalması nedeniyle geçmişinin kirli olduğunun doğru olduğunu yazan Seda Sayan, daha fazla şeyler olduğunu da imâ etti.

Seda Sayan’ın sosyal medya hesabından yayınladığı mesajları bir süre sonra sildiği görüldü.

Mesajlarda ise şu ifadeler yer aldı :

Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Bence işine bak, ruhunu arındır.  Ayrıca bu olayda benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin.

Mehmet Ali Erbil ise yayınladığı mesajda Seda Sayan’ın kendisine yönelik açıklamalarına şu şekilde yanıt verdi:

Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontrolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi, hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz.  

Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanlarım olabileceği konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı.

Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Herneyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendine yakışanı yapsın.