Şarkıcı Melike Şahin, Gizli Erkek Arkadaşıyla Kameralara yakalandı

Son dönemlerde hayranlarını artıran şarkıcı Melike Şahin Nişantaşı’nda bulunan bir kozmetik mağazasında kameralara yakalandı. Şarkıcı Melike Şahin’in yanında bulunan gizli arkadaşı ise çekimser tavırlarda bulundu.

Şarkıcı Melike Şahin, Gizli Erkek Arkadaşıyla Kameralara yakalandı

Son günlerin en sevilen şarkıcılarından biri olan Melike Şahin’in yanında bulunan arkadaşı ile Kozmetik mağazasından çıkan Melike Şahin Magazin muhabirleriyle sohbet etti. Kozmetik mağazasında makyaj ürünlerini incelediğini bunun yanında içeride bir bakım yaptırmadığını söyledi. Yanında bulunan arkadaşı ise kameralardan kaçmaya çalıştı.

Son günlerde konser maratonun çok hızlı bir şekilde devam ettiğini, geçen günlerde ise Harbiye Cemil Topuzlu sahnesinde verdiği konsere birçok ünlü ilgi göstermişti. Bu gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu söyleyen Melike Şahin hepsiyle iyi tanışıyorum, hepsiyle arkadaşım geliyorlar sağ olsun demiştir. Son dönemlerde insanlar Melike Şahin kim? Diye sorular sorarak konserlere ilgi duymaya başladılar. Melike şahin Sevdikleri için geliyorlar. İlgi artsın diye de ifadelerde bulundu.

Melike Şahin, bacaklarındaki yaralar için ise ‘’ Arkadaşlar ben sedef hastasıyım, çok iyiyim’’ diye bir açıklamada bulundu.