Reha Muhtar, Kendisini Akıl Hastanesine Gönderip Gayrimenkullerini Almak İsteyen Kişinin Kim Olduğunu Sordu

Türkiye’de özellikle de 90’lı yılların reyting rekortmeni Reha Muhtar, şimdilerde çok zorlu zamanlardan geçiyor. Son olarak eski eşi Deniz Uğur’un ‘akli dengesi yerinde değil’ ifadeleri ile gündemden düşmeyen Reha Muhtar, yürek sızlatan bir paylaşıma imza attı.

Reha Muhtar, Kendisini Akıl Hastanesine Gönderip Gayrimenkullerini Almak İsteyen Kişinin Kim Olduğunu Sordu

Türk televizyon tarihinin en farklı spikerleri arasındaki yerini alan Reha Muhtar, şimdilerde çocuklarının velayet davası sebebiyle zor zamanlardan geçiyor. Kızının geçici velayetini eski eşi Deniz Uğur’un almasının sonrasında oğlu Poyraz’a bakmaya devam eden Reha Muhtar, sosyal medya hesabı üzerinden öyle bir paylaşım yaptı ki bunu okuyanların yüreği sızladı.


Oyuncu Deniz Uğur, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Reha Muhtar için ‘akli dengesi yerinde değil’ ifadelerini sarf etmişti. Deniz Uğur, önceki gün Reha Muhtar’ın bir restoranda garsonla tartışma anlarına yönelik görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Bu gelişmeler sonrasında bir paylaşım da Reha Muhtar’dan geldi.


Gayrimenkullerimi Almaya Çalışıyorlar
Reha Muhtar, Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

“Emlakçılar ile evimin değerini ölçtüren kişiler kimler? Beni akıl hastanesine gönderip çocuklar üzerinden gayrimenkullerimi almak isteyen kişi kim?

Dedi.