Rasulayn Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı (Antalyalı Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Çorumlu Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar)

Suriye'de alçak saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu kahraman jandarmalarımız şehit oldu. Yapılan son dakika açıklamasında şehitlerimizin isimleri ve memleketlerine yer verildi.

Rasulayn Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Açıklandı (Antalyalı Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Çorumlu Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar)

Rasulayn'da şehit olan jandarmaların isimleri açıklandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Rasulayn'da hain saldırı düzenlendiği ve saldırı sonrası 2 jandarmanın şehit olduğuna yer verildi. İçişleri'nden yapılan açıklamada, ""10.12.2020 tarihinde, saat 15:30 sıralarında Barış Pınarı bölgesinde bulunan Rasulayn'daki bir yol kontrol noktasında, PKK/YPG'li teröristlerce bombalı aracın patlatılması sonucu; 2 Jandarma personelimiz ile 2 yerel kolluk görevlisi şehit olmuş, 6 Jandarma personelimiz ile 2 yerel kolluk görevlisi de yaralanmıştır.Genel sağlık durumları iyi olan yaralılarımız Rasulayn Hastanesi ile Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti verilen yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanmıştır. Terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ VE MEMLEKETLERİ AÇIKLANDI

Kahreden haber sonrası bir son dakika açıklaması geldi ve alçak saldırıda Antalyalı Jandarma Yüzbaşı Yasin Kurt ve Çorumlu Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Anar 'ın şehit olduğu bildirildi.