Paraya Kıyan Volkan Konak, 5 Milyon TL'ye İstanbul'da 3 Katlı Villa Satın Aldı

Sesi ile büyüleyen ünlü sanatçı Volkan Konak, gayrimenkul yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Sahneden kazandığını gayrimenkule yatıran ünlü sanatçı Volkan Konak'ın son olarak İstanbul'da bir villa için kesenin ağzını açtığı belirlendi.

Paraya Kıyan Volkan Konak, 5 Milyon TL'ye İstanbul'da 3 Katlı Villa Satın Aldı


Son zamanlarda Türkiye'de sanatçılar, kazandıklarımı har vurup harman savurmak yerine daha çok gayrimenkul ya da emlak piyasasına yatırıyor.

 Geçmiş senelerde sanatçılar, kazandıklarını harcamaları ile biliniyordu fakat yıllar içerisinde meydana gelen bilinç ile beraber sanatçılar yatırım yapmak amacıyla doğru adımlar atıyor. Özellikle de gayrimenkul yatırımlarını son zamanlarda ön plana çekmeye başladı. Gayrimenkul yatırımı ile dikkat çeken ünlü sanatçılardan biri ise Volkan Konak oldu.


İstanbul'da 3 Katlı Villaya 5 Milyon TL Verdi
Volkan Konak, İstanbul'da çok önemli bir gayrimenkul yatırımına imza attı. Emlak piyasası açısından parlayan yıldız olarak nitelendirilen İstanbul Ömerli'de Volkan Konak, kasaba evlerinden birini mal varlığına dahil etti. Villa tipinde bu evin 3 katlı olduğu ve oldukça ferah bir özellik taşıdığı bildirildi. 3 katlı villa için kesenin ağzını açan Volkan Konak'ın, 5 milyon TL para harcadığı bildirildi.


Villanın Tadilatına Ek Bütçe Ayırdı
İstanbul Ömerli'de 3 katlı villa alan ve çok sayıda ünlü isme komşu olan ünlü sanatçı Volkan Konak, yeni evinin tadilatı için ayrı bir bütçe hazırladı. Bir ek bütçe ayıran Volkan Konak, evi tepeden tırnağa değiştirmeye karar verdi. Alanında uzman bir iç mimar ile anlaşmaya Varan Volkan Konak'ın villası için herhangi bir masraftan kaçamadığı da bildirildi.