Papa, Manken Margot Foxx'un O Fotoğrafını Beğendi

Katolik lider Papa 'nın sosyal medya hesabından yapılan bir beğeni daha gündeme oturdu. Papa 'nın bu hesabından bir mankenin fotoğrafı beğenildi.

Papa, Manken Margot Foxx'un O Fotoğrafını Beğendi

Papa yine like'ladı.

Katolik aleminin ruhani lideri olarak kabul edilen Papa Francis 'in sosyal medya platformu Instagram  'da bulunan hesabından, Margot Foxx isimli bir bikini mankenin fotoğrafı beğenildi. Foxx isimli kişi, sosyal medya hesabı üzerinden yapotığı paylaşımlarla adından ve vücudundan söz ettirirken Papa 'nın fotoğrafını beğendiğini gördü ve bu durumu Twitter adresi üzerinden paylaşmış ve paylaşımını, "Papa resmimi beğendi, bu cennete gideceğim anlamına geliyor." notu ile duyurdu. 

YİNE YAPMIŞTI

Geçtiğimiz ay yine aynı şekilde böyle bir olay meydana gelmiş ve Papa 'nın İnstagram hesabı gündeme gelmişti. Natalia Garibotto isimli bikini mankeni de aynı şekilde Papa 'nın beğendiği fotoğrafı paylaşmış ve cennete gideceğim demişti. Bu durum sosyal medya üzerinde geniş yer bulurken Vatikan 'dan bir açıklama gelmiş ve  "Vatikan içinden yapılmış bir eylem" olmasına ihtimal verilmediği belirtilmiş , söz konusu beğeninin Papa tarafından yapılmadığına yer verilmişti.