Olaylı Gelin Meghan,Oyunculuğa Mı Dönüyor? O Soruya Cevap Verdi

İngiliz Kraliyet ailesinin olaylı gelini Meghan Markle, hayat arkadaşı Harry ile beraber Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınırken hedeflerinin göz önünde uzak bir yaşam sürmek olduğunu dile getirmişti. Fakat o günden itibaren hiç de öyle olmadı. Üstelik Markle, kraliyet ailesinin çalışan bir üyesi olmadığı sebebiyle ünlü dergilere röportaj veriyor. Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinden sonraki yas süreci tamamlanınca şimdi de Variety dergisine bir demeç veren Markle, kraliyet ailesini s

Olaylı Gelin Meghan,Oyunculuğa Mı Dönüyor? O Soruya Cevap Verdi

Geçen Yıllara Rağmen Değişmeyen Tek Durum

Eski zamanlardan itibaren kamuoyunun bilgi odağında bulunan İngiliz Kraliyet ailesi için bu durum, aynı şekilde devam ediyor. Insanlar değişikliğe uğradığı, zaman değişikliğe uğradı, hatta kraliçe 2. Elizabeth hayatını kaybetti ve tahtaki isim dahi değişti. Fakat Mountbatten Windsor ailesine yönelik merak dolu bakışlar hep aynı kalmayı başardı... Son zamanlarda ailenin en çok konuşulan ve tartışılan üyeleri de Prens Harry ile eşi Meghan Markle.

Herkesten Uzak Yaşamak İstediklerini Söylediler Fakat...

Dünyaca ünlü çift, 2020'nin Ocak ayında kıdemli kraliyet ailesi üyeliğinden ayrılma kararlarını paylaşıp önce Kanada'ya daha sonra ABD'ye taşındı. O dönem içerisinde, 'parasal olarak bağımsız ve gözlerden daha uzak bir hayat yaşamayı sürdürmek istediklerini’  dile getirdiler. Fakat bunun tam tersi durumlar meydana geldi. Onlar da bu durumu sürükleyen bazı ciddi adımlar attı tabii ki.


Oyunculuğa Dönmeyecek

Matt Donnelly’nin 'Oyunculuğa geri dönmeyi düşünüyor musunuz?' Şeklinde sorduğu bir soruya 'Hayır, ben o işi bitirdim' Şeklinde cevap verdi.