O Şahıs İçin Karar Verildi: Sınır Dışı Edilecek

19. Kattaki evinin balkonunda aşağı şişe fırlatan, ardından aracıyla rastgele ateş açan İranlı şahsın sınır dışı edileceği belirtildi.

O Şahıs İçin Karar Verildi: Sınır Dışı Edilecek

Kartal'da bulunan lüks bir rezidansta İran uyruklu olduğu belirlenen S.T. isimli şahıs, 19. kattaki evin balkonunda şampanya patlatarak şişesini yola fırlatmıştı. Şahıs bununla da kalmayıp aracıyla seyir halindeyken rastgele ateş açmıştı. Yaşanan o anları ise sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler sonrası emniyet ekipleri İranlı şahıs için harekete geçti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Şimdi bu şerefsize "vatanına git" deyince ırkçı mı oluyoruz? Hadi oradan. Bu "kal" diyen haindir." ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay sonrası çalışma yürüten polis ekipleri S.T. isimli İran uyruklu şahsı ikamet ettiği evde yakalayarak gözaltına aldı.

Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. S.T. hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldığı belirtildi.