Nusret'ten 25 Bin Kişiye Telefon Televizyon Beyaz Eşya ve Birçok Hediye

Restoran zinciri sahibi ve sosyal medya fenomeni olan Nusret Gökçe , 25 bin takipçisine çok sayıda hediye göndereceğini açıkladı. Nusret, telefon, tablet, televizyon, beyaz eşya ve birçok hediyeyi imzalayıp göndereceğini söyledi.

Nusret'ten 25 Bin Kişiye Telefon Televizyon Beyaz Eşya ve Birçok Hediye

Nusret'ten takipçilerine büyük hediyeler.

Sosyal medya fenomeni ve restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe bir açıklama yaptı. 

Yeni tip koronavirüs nedeniyle zor zamanların yaşandığı bugünlerde Nusret, 25 bin takipçisine hediyeler göndereceğini açıkladı. Takipçilerine, cep telefonu, tablet, televizyon ve kendi fotoğrafının olduğu kazaklardan oluşan birçok ürünü hediye deceğini açıklayan Nusret, bunları tek tek imzalayacağını da açıkladı. 

'Salt bae' adlı hareketi ile yemeği tuzlayan Nusret Gökçe, bu hareketi ve restoran zinciri ile dünyada isim yaptı. 

Sosyal meyda hesabını aktif olarak kullanan ve yüklediği yemek videoları ile adından çokça bahsettiren Nusret Gökçe, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan hayranlarına çok sayıda cep telefonu, tablet, televizyon, kahve makinesi, çamaşır makinesi, beyaz eşya, kıyafetler ve Nusret bıçakları yollayacağını açıkladı. 

Instagram'da 27 milyon takipçisi bulunan Gökçe, aldığı hediyeleri tek tek imzalamayı da ihmal etmedi. 

Gökçe ayrıca, "Ülkemin her bir köşesinden bana ulaşan gönül dostu 25 bin kardeşimin hayallerini gerçeği dönüştürdüğüm için bugün farklı bir huzur içerisindeyim. Sizlerin mutluluğu benim hayat motivasyonum" ifadelerini kullandı.

İnstagram adresimizi takip ederek haberleri anbean takip edebilirsiniz >> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA