Müge Anlı'da Canlı Yayında Kavga: Kayıp Gülşen'in Annesi Ayakkabısını Çıkararak...

Son dakika haberi: Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda , az önce canlı yayında kavga çıktı. Bundan 8 yıl önce kızı kaybolan kadın, canlı yayında Murat Akın'a saldırdı.

Müge Anlı'da Canlı Yayında Kavga: Kayıp Gülşen'in Annesi Ayakkabısını Çıkararak...

Müge Anlı'da terlikli ayakkabılı kavga.

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda az önce bir kavga çıktı. İki çocuk annesi kadın 8 yıl önce evinden çıkıp gitti ve ondan bir daha haber alınamadı. :Önceki gün canlı yayına çıkan kızı, annesini aradığını söyledi. Kadının annesi de programa bağlanarak kızının kaçırıldığını söyledi.

Gülşen Caymaz'ın annesi bugün canlı yayına geldi ve kızının bulunmasını istedi. Bu sırada canlı yayında çıkan tartışmada kadın kendini tutamadı ve ayakkabısını çıkarak Murat Akın isimli kişiye saldırdı. 

Murat Akın, Gülşen Caymaz'ın Coşkun isimli kişinin yanına gitmek için evden çıktığını söyledi. Kendisinin MEB'de hizmetli olarak çalıştığını, ancak devam eden dava nedeniyle işten çıkarıldığını söyleyen Akın'ın sözleri , Gülşen'in annesini kızdırdı. 

GÜLŞEN'İN ANNESİ: COŞKUNLA BERABER ÖLDÜRDÜLER

Gülşen'in Annesi, canlı yayında yaptığı açıklamada Murat Akın isimli kişi ile Coşkun isimli kişinin kızını öldürdüğünü söyledi.