Mucize Doktor'un Maaşı Dudak Uçuklattı

Taner Ölmez 'in Mucize Doktor dizisinden aldığı haftalık ücret dudak uçuklattı. İşte Ali Vefa Karakterine hayat veren Taner Ölmez 'in maaşı ve aldığı eve ödediği para.

Mucize Doktor'un Maaşı Dudak Uçuklattı

Mucize Doktor 'un maaşı dudak uçuklattı.

Fox ekranlarında yayımlanan ve son dönemlerin fenomen dizisi haline gelen Mucize Doktor 'da , Savant sendromlu Doktor Ali Vefa karakterini canlandıran  Taner Ölmez 'den bir açıklama geldi.

EVLENİYOR

Edinilen son dakika bilgilerine göre Taner Ölmez 'in bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile dünya evine girmeyi planladığı , evlilik hazırlıklarının başladığı bildirildi.

Magazin kulisinden edinilen bilgilere göre yeni yılda kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ece Çeşmioğlu ile evlenecek olan Taner Ölmez, düğün öncesi Bağdat Caddesi 'nde lüks bir daire satın aldı. 

DÜĞÜNDEN SONRA EVE GEÇECEKLER

Yeni yılda dünay evine girecek olan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çifti, daha sonra Bağdat Caddesi'ndeki yeni evinde hayatını sürdürecek. Ölmez 'in evinin dekorasyonunu da Ece Çeşmioğlu 'na göre yaptıracağı öğrenildi. 

AYLIK MAAŞI VE ALDIĞI EVİN PARASI

Mucize Doktor 'da canlandırdığı Ali Veda karakteri ile adından söz ettiren Taner Ölmez 'in haftalık 30 bin TL kazandığı öğrenildi. Taner Ölmez 'in evi için 3 milyon TL ödediği öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA