Mine Tugay,Gençlik Sırrını Paylaştı

              Ekranlarda çok sık gördüğümüz oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. 28 Temmuz tarihinde 44 yaşına basan Mine Tugay, instagramdaki takipçileri ile soru cevap yaptı, birçok hayranı nasıl bu kadar genç ve güzel kalabildiğini sordu, Mine Tugay'da şu şekilde yanıt verdi: Ruh gençliğimi içimdeki çocuk sayesinde koruyabiliyorum sanırım, Cildimle ilgili ise 25’li yaşlarımdan beri düzenli bakım yapıyorum.

Mine Tugay,Gençlik Sırrını Paylaştı

Bir de minimum güneşte kalmak ve güneş kremlerini yüksek faktörlü kullanıyorum" diye yanıtladı.  Bir takipçisinin de nasıl bu kadar enerjik olduğunu sorması üzerine hayattan zevk almaya çabaladığını ve bunu başardığını söyledi. Kendisine çok fazla zaman tanıdığını, kendisiyle geçirdiği zamanların kıymetli ve önemli olduğunu, bunun hayatta gerekli olduğunu da sözlerine ekledi. 

O motivasyonun onun enerjisini yüksek tuttuğunu ekledi. Nazar sorusuna ise  başına gelen olaylardan sonra ise nazara inanmaya başladığını, özel hayatını paylaşmayı sevmediğini de söyledi.