MasterChef Murat'ın Eşinden Flaş Açıklamalar: Keşke..

Önce Yemekteyiz 'de daha sonra ise MasterChef adlı programda adından çokça bahsettiren Murat 'ın eşinden flaş açıklamalar geldi.

MasterChef Murat'ın Eşinden Flaş Açıklamalar: Keşke..

MasterChef yarışmasında adından çokça bahsettiren, tavır ve davrenışları ile dikkatleri üzerine çeken Murat, geçtiğimiz hafta yarışmadan diskalifiye edilmişti.

Şefleri adeta çileden çıkartan Murat, yarışmadan diskalifiye edildikten sonra da adından çokça bahsettirdi. Son olarak geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapan Murat, parmaklarını ve kolunu kesti. 

Her davranışı olan olan Murat, dün eşi ile birlikte gezerken görüntülendi. Kanal D'den 2. sayfaya konuşan Murat, şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef ben çok para harcıyorum, param kalmadı. Çok da bağış yaptık, şu an param yok. Kartta varsa onunla yemek yiyeceğiz. Evde makarna yiyoruz onu da 2 liraya alıyoruz. İntihar ettiğim yalan. Ben hanım köylüyüm, patron hanım."

EŞİNDEN AÇIKLAMA: ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Murat Özdemir’in eşi ise Nebahat Hanım, Murat 'ın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Nebahat Hanım şu ifadeleri kullandı:

"Eşimi öyle görünce tabii ki üzülüyorum. Aslında eşim çok iyi bir insan, kalbi temiz… Ama sinirlendiği zaman biraz değişiyor.

TV’de ve sosyal medyada gördüklerime çok üzülüyorum. O videoları ben dışarı çıktığım zaman çekiyor.

Eşimi öyle görünce çok üzülüp, ağladım. Çok şey kaybettim, eşimi kaybettim. Böyle bir insan değildi. Keşke girmeseydi o yarışmaya. Bu duruma bütün sevenleri üzülüyor. İnşallah daha iyi olacak."

Kamubulteni.com  | Ankara