Leyla ile Mecnun Yeniden Çekilecek mi? Heyecanlandıran Exxen Açıklaması

Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekilebileceği konuşuluyor. Ortaya atılan iddialarda dizinin Exxen'de yayımlanmasının düşünüldüğü iddia edildi.

Leyla ile Mecnun Yeniden Çekilecek mi? Heyecanlandıran Exxen Açıklaması

Döneminin en sevilen dizilerinden olan, büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve hayran kitlesini üzerinden yıllar geçse de hiç kaybetmeyen Leyla ile Mecnun dizisi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Başrolünde Ali Atay'ın , Serkan Keskin'in, Ahmet Mümtaz Taylan'ın, Osman Sonant'ın ve Cengiz Bozkurt'un yer aldığı Leyla ile Mecnun dizisinin yeniden çekileceği iddia edildi. 

ACUN FAKTÖRÜ

Sihirli Annem adlı dizinin yeniden çekilmesi sonrası Oğuzhan Uğur'a konuk olan Acun Ilıcalı'ya burada, Leyla ile MEcnun ve Behzat Ç adlı dizilerin yeniden çekilmesi talebi iletildi. Bu program sonrası hayranlar da yoğun şekilde Acun Ilıcalı'yı mesaj yağmuruna tuttu. Mesajlarda Leyla ile MEcnnun'un yeniden çekilmesi ve Exxen adlı platformda yayımlanması istendi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

 Exxen için Leyla ile Mecnun’un haklarını da aldı. Yönetmen koltuğunda yine Onur Ünlü’nün olacağı dizinin eski ekibiyle görüşmeler başladı. Exxen'de yayınlanacak Leyla ile Mecnun dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmadı. Ancak, çekimlerin yaz aylarında başlaması planlanıyor.

Sizce Leyla ile Mecnun dizisi yeniden çekimleri eski ekiple mi yoksa yeni ekiple mi yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz hafızlar :)