Kemal Sunal Yeni Filmde Başrolde Oynayacak

Teknolojinin gelişim göstermesi ile beraber artık imkansız denilen bir şey kalmıyor. Bundan yıllar önce yaşamını yitiren ve aramızdan ayrılan isimlerin yeni filmlerde oynaması mümkündür. Tıpkı Kemal Sunal’da olduğu gibi. İşte ayrıntılar...

Kemal Sunal Yeni Filmde Başrolde Oynayacak

Teknoloji ile beraber artık pek çok sektör derinden etkilemeye başladı. En çok etkilenen sektörün film ve dizi sektörü olduğunu söylememiz yanlış olmayacaktır. Filmlerin çoğu yeşil ve mavi perdelerle donatılmış olan stüdyolarda çekiliyor.

Efekt olamaz dediğimiz hemen her şeyin aslında bir bilgisayardan çıktığını görüyoruz. Nitekim teknolojinin sinema dünyasına kattıkları artık insanları şaşırtmıyor. Şimdiye kadar yaşanmanı yitiren oyuncuların yeniden filmlerde oynamaları mümkün hale geliyor.

Her Şey İleri Teknolojinin Kullanıldığı Bir Reklam Filmi İle Başladı

Bundan tam 22 yıl önce hayatını kaybedip aramızdan ayrılan Kemal Sunal daha önce bir reklam filminde karşımıza çıkmıştır. Bu reklam filmi ise milyonlarca kişi tarafından izlenmişti ve beğenilmişti. Bu projeden etkilenen bir dijital yayın grubu ise Kemal Sunal’ın başrolde oynayacağı yeni bir filmin senaryosunu kaleme aldı.

Kemal Sunal’ın Başrolünde Oynayacağı Yeni filmin Konusu Nedir? Nerede Yayınlanacak?

Başrollerinde Kemal Sunal’ın oynayacağı bu filmin konusunu tam olarak ne olduğu ve oyuncu kadrosunda başka kimlerin olduğu ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığı gibi tam olarak hangi platformda yayınlanacağı da belli değil.