Kaftancıoğlu Kararına Bir Tepkide İmamoğlu’ndan

Yargıtay’ın Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen kararına bir tepkide İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. İmamoğlu ‘Başkanımızın yanındayım’ dedi.

Kaftancıoğlu Kararına Bir Tepkide İmamoğlu’ndan

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yargıtay’ın Canan Kaftancıoğlu hakkındaki onadığı kararları eleştirdi. Kararı siyasi bulduğunu belirterek kınayan Ekrem İmamoğlu, Kaftancıoğlu’nun yanında olduğunu belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu, ''CHP İl Başkanımız İstanbul’daki değişimi birlikte adımladığımız yol arkadaşımdır. Bu kararı siyasi buluyor ve kınıyorum. Başkanımızın yanındayım. Destek için yanına gidiyorum'' diyerek Canan Kaftancıoğlu’na desteğini belirtti.

Kaftancıoğlu’ndan Videolu Mesaj

Kararı duyduktan sonra aracını kenara çekip video paylaşan Canan Kaftancıoğlu şunları kaydetti; "Yargıtay'dan kararın çıktığı bilgisi ulaştı. Burada mesele Canan Kaftancıoğlu'na ne ceza verildi, nasıl meselesinin ötesinde bu ülkede hukukun geldiği nokta ve hukuksuzluğun hepimize yaşattığı mağduriyet. Bundan dolayı merak eden arayan dostlarıma şunu söylemek isterim; Biz iktidardaki kötülüğü gönderinceye kadar bu ülkede sadece Canan Kaftancıoğlu için değil, 84 milyon için hukuku ve hukukun üstünlüğünü sağlayıncaya kadar her şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Asla ve asla umudunuzu kaybetmeyin."

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /