İstanbul Fikirtepe'de Patlama! 3 Ölü

Akşam saatlerinde İstanbul Kadıköy ilçesi Fikirtepe mahallesinde bulunan bir binada doğalgaz sızıntısı sonrasında meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Fikirtepe'de Patlama! 3 Ölü

İstanbul Fikirtepe'de Patlama! 3 Ölü

3 kişinin can verdiği, 1 kişinin ağır yaralandığı olay akşam saatlerinde İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de yaşandı. Gelen bilgilere göre kentsel dönüşümün devam ettiği mahallelerden birisi olan Fikirtepe mahallesinde bulunan bir binada akşam saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sesini duyan mahalleli durumu hemen polis, itfaiye ve 112 sağlık personeline haber verdi. 

Kısa süre içinde patlamanın yaşandığı eve gelen ekipler, çıkan yangını hemen kontrol altına aldı. İlk belirlemelere göre patlamanın yaşandığı binada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralanan kişi yapılan ilk yardım sonrasında hastaneye kaldırılırken, hayatını kaybeden 3 kişinin kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor. 

İstanbul Valisi Duyurdu

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklamada, şiddetli patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğunu ve 3 kişinin can verdiğini duyurdu.