İbrahim Tatlıses, Yeniden Evlenmeyi Düşünüyormuş

Geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası geçirmiş olan İbrahim Tatlıses hayranlarını epey bir korkutmuştur. Fakat daha sonrasında kırılmış ayağıyla konser vermiş ve hayranlarını şaşırtmaya devam etmektedir. Bütün bu yaşanan olayların ardından yeniden evlenmek istediğini açıklayan İbrahim Tatlıses’le ilgili olan bir iddia ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses, Yeniden Evlenmeyi Düşünüyormuş

Yeni Sevgiliyle İlgili Olan İddialar

İbrahim Tatlıses’in yeni sevgilisiyle ilgili çıkan iddialara bir göz atmak doğru olur. Ünlü Türkücünün geçen günlerde geçirdiği trafik kazasının ardından ve aynı gün kırılmış olan ayağıyla sahneye çıkarak program yaparak yeniden herkesi şaşırtmaya devam etti. Yaşanan trafik kazasından sonra İzmir’de dinlenen İbrahim Tatlıses, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamasıyla hayranlarını şaşırtmıştı. Tatlıses atmış olduğu Tiweetle tekrar boşandığını tekrar yeniden evlenmek istediğini açıklayarak yeniden bir evlenme olayına göz dikmiş oldu. Tatlıses’in yaptığı paylaşıma binlerce yorum yapıldı. Diğer yandan Tatlıses’in bu paylaşımına karşılık ünlü Türkücüye evlilik talebi olmuştur.

Tatlıses’in kazası sırasında bir çarşaf açılarak bir görüntü kaybedilmeye çalışıldı. Onur Akay’ın iddiasına göre bu çarşafın ardında ünlü türkücünün genç bir sevgilisi bulunmaktaydı. Tatlıses’in evlenmeyi düşündüğü sevgilisi Tatlıses’ten 49 yaş küçük olduğunu söyleyerek yeni bir tartışma başlatmış oldu.

Tatlıses’in Yeni Sevgilisi

İbrahim Tatlıses bu defa kendisinden 49 yaş küçük olan 21 yaşındaki Berka Gül adında bir kızla aşk yaşamaya başlamıştır.