Hülya Avşar: "Acun'u Yatağıma Attım"

Hülya Avşar, yazlığında Acun Ilıcalı ile sevgilisini misafir etti. Yemek masasında fotoğraf paylaşan ünlü isim, daha sonra magazincilere açıklamada bulundu.

Hülya Avşar: "Acun'u Yatağıma Attım"

Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklama.

Tv8'in sahibi ve ünlü yapımcı Acun Ilıcalı , sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte Ayvalık'a gitti. Burada yazlığı bulunan ve tatilini burada geçiren Hülya Avşar 'ı ziyaret eden Acun ile sevgilisi, burada fotoğraf çektirdi. 

Yemekte üç isme Hülya Avşar 'ın kız kardeşi Helin Avşar ile ablası Leyla Avşar da eşlik etti. 

Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Altunkaya ile birlikte Ayvalık’ta yazlığı bulunan ve tatilini burada geçiren Hülya Avşar'ı ziyaret etti.

Yemekte üçlüye Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar ve ablası Leyla Avşar da katıldı. 

Yemek masasında çekilen fotoğrafı Acun Ilıcalı,  “Büyük buluşma”  notu ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

GELENEKSEL BULUŞMA

Hülya Avşar ise aynı fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve "Ayvalık, Hülya, Acun... Geleneksel buluşma" notunu düştü.

MAGAZİN MUHABİRİNE KURDUĞU CÜMLE OLAY YARATTI

Yemekten sonra bölgedeki magazin muhabirlerine röportaj veren Acun Ilıcalı ile Hülya Avşar, bazı açıklamalarda bulundu. Ancak bu röportajda Hülya Avşar 'ın kullandığı cümle Acun 'u zor duruma düşürdü. 

YATAYA ATTIM

Ayvalık’taki evinin kapılarının Acun Ilıcalı’ya sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek açıklamasına başlayan Hülya Avşar,  daha sonra yaptığı açıklamada “Acun’u yatağıma attım.” dedi.

Masada kahkahalar yükselirken, Acun Ilıcalı’nın bu cümleye tepki vermediği dikkatleri çekti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: Ensonhaber