Hayranı Sahneye Atlayıp, Bülent Ersoy’u Dudağından Öptü!

Bülent Ersoy bir mekanda sahne aldığı sırada tacize uğradığını söyledi. Yıllar öncesine ait olan bir konser görüntüsü, sosyal medya üzerinde gündem oldu. Görüntülerde, Bülent Ersoy şarkı söylediği esnada bir hayranı sahneye atlayıp, ünlü şarkıcının dudağında öpüyor. Yıllar öncesine ait olan bu görüntü sosyal medyada yayınlanınca gündem oluşturdu.

Hayranı Sahneye Atlayıp, Bülent Ersoy’u Dudağından Öptü!

Konser verilme anında Bülent Ersoy’un yanına gelen bir hayranı Divanın yanına yaklaşarak elinde tutup sahneye atlıyor ve o anda Bülent Ersoy’un dudağından öpüyor. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen şarkıcı ne yapacağını şaşırıyor. Daha sonra bu hayranına gülümseyerek cevap veriyor. Yıllar öncesine ait olan bu görüntü hangi konserde olduğu belli değil. Şarkıcının dudağından öpen hayranının kim olduğu da saklı tutulmaktadır.

Sosyal medyada dolaşan bu görüntülere karşılık Türk Sanat müziğinin sevilen ismi usta sanatçı Bülent Ersoy sessizliğini koruyarak hiçbir açıklamada bulunmadı şu ana kadar. Böyle görüntüler genel olarak birçok şarkıcının konserlerinde hayranları tarafından yapılmaktadır. Bu görüntülerin sosyal medyaya kimler tarafından servis edildiği de bilinmiyor.