Hande Sarıoğlu’nun Estetiksiz Hali Ortaya Çıktı!

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve paylaşımları ile çok sık olarak gündemde olan Hande Sarıoğlu’nun estetiksiz olarak görüntüleri ortaya çıktı. ‘’Bir benim memelerim bir de dolar benim için çok değerli’’ diyen Hande Sarıoğlu’nun son doğal hali sevenleri tarafından çok beğenildi.

Hande Sarıoğlu’nun Estetiksiz Hali Ortaya Çıktı!

Evinde yapmış olduğu dans görüntülerini sosyal medyada paylaşım yapması nedeniyle işten kovulan Hande Sarıoğlu, katılmış olduğu bir programda ve diğer sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar sonucu adından çok söz ettirmişti.

Geçen ay konuk olmuş olduğu bir programda ‘’Arkadaşlar benim bu göğüsleri 5 yıl önce bastım parayı aldım. Kalçalarımın çok geniş olması nedeniyle memelerim eksik kalıyordu. Bir benim memelerim bir de dolar benim için çok değerli’’ sözleriyle kendinden çok söz ettirmişti. Hande Sarıoğlu’nun estetiksiz görünmesi yeniden gündeme bomba gibi düştü.

Hande Sarıoğlu’nun göz kenarlarında ve alın da botox, dudaklarında ise dolgu olduğunu söyleyen Hande’deki değişimi görenler hayli şaşkın oldu. Bazı kişiler Hande Sarıoğlu’nun doğal güzelliği daha iyi diye yorumlarda bulundular.