Hadise,Rol Mü Yapıyor?

 Hadise rol mü yapıyor? Hadise'nin iletişim danışmanları, menajeri, yakınındakiler ona bir maske mi takıyorlar. Son zamanlarda insanların sıklıkla dillendirdiği bu konuda insanlar ikiye ayrılmış durumda. Kimisi şarkıcı Hadise'nin samimiyetine inanıyor kimi ise rolünü çok iyi yaptığını, oyunlar ve stratejilerle bu günlere geldiğini belirtiyor. 

Hadise,Rol Mü Yapıyor?

 Hadise'nin geçtiğimiz seneler biliyorsunuz ki sansasyonel olayları patlak vermişti. Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab ile yasak aşkı ortaya çıkmıştı. Hadise O Ses Türkiye yarışmasında beraber juri koltuğuna oturduğu Ebru Gündeş yanındayken kocasıyla arasında bir gönül ilişkisi olmuştu. Bunu hiç kimse farketmemişti. Hadise'nin bu kadar profesyonel bu süreci götürmesi, aynı zamanda Ebru Gündeş ile beraber gülmesi, konuşması onunla ilgili samimiyet iddialarını ortaya atmıştı.

Hadise ne kadar samimiydi. Bu aşk meydana gelmiş olsa bile bir insan nasıl bu kadar hiçbir şey yokmuş gibi davranabilirdi. Bu skandal sonrasında insanlarda Hadise ile ilgili kocaman bir acabalar oluştu. Sonrasında Mehmet Dinçerler ile evlendi. Bu evliliğin formalite gereği olduğunu, Hadise'nin Mehmet Dinçerler'i imajını yenilemek için kullandığını söyleyenler oldu. Yani evlilik bir plan dahilinde oluşmuştu. Bu evlilik sonrasında eften püften sebeplerle sonlandırıldı.

4 ay gibi kısa sürede bu evliliğin sonlandırılması Hadise'nin samimiyetsiz olduğu yönünden iddiaları daha da güçlendirdi. Hadise'ye, gerçekten biz kadınız, kadınlar güçlüyüz yaftalarıyla yalan bir maske mi geçirilmişti?