Hadise'den Beyaz Açıklaması

Hadise ile Beyazıt Öztürk arasında aşk yaşandığı iddiaları, son dönemlerde magazin gündeminden düşmüyor. Özellikle Beyaz 'ın Hadise 'ye O Ses Türkiye 'de şaka yollu çıkma teklif etmesi bu iddiaları alevlendirdi. Ancak Hadise son noktayı koydu.

Hadise'den Beyaz Açıklaması

Hadise 'den Beyaz itirafı.

TV8 ekranlarında yayımlanan ve reyting rekorları kıran O Ses Türkiye yarışmasında jüri olan Hadise ve Beyazıt Öztürk 'ün samimi davranışları aşk dedikodularına yol açmıştı. Uçankuş'un haberine göre, Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarına da son noktayı koydu.

Bir alış veriş merkezinden çıkarken magazin muhabirlerine yakalanan Hadise, merak edilen konuya açıklık getirdi. Gazeecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

'Yok hayır öyle bir şey yok arkadaşlar. Öyle bir şey olsa anlarsınız. Yıllardır beni Murat Boz ile yazdınız şimdi Beyaz gelince onunla yazdınız. Güzel anlar yaşıyoruz, eğleniyoruz. İster istemez böyle şakalar çıkıyor. Öyle bir şey olsa gerçekten söylerim'

Kamubulteni.com  | Ankara