Hadise ve Hazal Kaya'dan Flaş Ozan Güven Açıklaması

Ünlü isimlerden Ozan Güven 'e sert tepkiler geldi. Sevgilisini darp ettiği iddia edilen Ozan Güven hakkında Hazal Kaya ve Hadise 'den açıklama geldi.

Hadise ve Hazal Kaya'dan Flaş Ozan Güven Açıklaması

Ozan Güven Deniz Bulutsuz olayında Hazal Kaya 'dan açıklama.

Ozan Güven 'in sevgilisi Deniz Bulutsuz 'u darp ettiği iddia edildi. Hürriyet tarafından verilen haberde "Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etti! İddialara göre ünlü oyuncu, kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisini bir tartışma esnasında darp etti. Aldığı darbeler sonucu gözüne kan inen Bulutsuz, hastaneye giderek darp raporu aldı; dava açmaya hazırlanıyor." ifadelerine yer verildi. 

HAZAL KAYA 'DAN TEPKİ

Hazal Kaya yaptığı açıklamada, "Ya ben şuna takılıyorum,ne zannediyosunuz mesela bu kadın,çocuk,hayvan döven öldürenlerin 3 kolu 5bacağı mı var? Hepsi toplumdan soyutlanmış psikopatlar mı?Asla!Çoğu çevresinden saygı,sevgi,takdir gören birileri...Önümüzdeki örnekte olduğu gibi" dedi ve tepkisini şu şekilde sürdürdü:

"Bu şiddeti uygulayan en yakınınız da olabilir,dostunuz,kardeşiniz de...Sırtını sıvazlayıp görmezden geleceğinize yaptığı şeyi kabul etmediğinizi belirtebilirsiniz.Gerçek dostluk bunu gerektirir."

HADİSE 'DEN TEPKİ

Ünlü şarkıcı Hadise ise yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verildi: